Studentencafé Het Vliegende Paard

Gesloten (vr 14.00 - 03.00)

Toon openingstijden

cafés - Studentencafé Het Vliegende Paard - kaartoverzicht

Studentencafé Het Vliegende Paard

Studentencafé ‘het Vliegende Paard’ heeft bijna elke dag van de week iets bijzonders op het programma staan. Na een dag hard studeren, kun je je zowel ’s middags als ’s avonds lekker ontspannen in het gezelligste café van Zwolle!

Ben jij het afwassen ook beu? Of heb je gewoon even geen zin om te koken? Iedere dag is onze keuken van 17.00 uur tot 20.00 uur geopend en kun je aan de bar een lekkere én gezonde maaltijd bestellen! Je begint je avond gezellig voor een prikkie, want de hoofdgerechten variëren van € 4,50 tot maar € 6,00. En zou je graag met je klas willen komen eten? Dan kunnen wij een buffet voor jullie verzorgen!

Vergaderen…, niet altijd even leuk, maar soms noodzakelijk! Voor groepen tot 10 personen hebben wij op de tweede verdieping twee vergaderruimtes beschikbaar. En speciaal voor vergaderingen hebben wij vergaderbier en vergaderkannen koffie en/of thee voor een gereduceerd tarief.

Betreft het een vergadering met meer personen, bijvoorbeeld een algemene ledenvergadering, dan hebben wij het Theatercafé op de eerste verdieping ter beschikking. Maar ook onze kelderbar kan voor meerdere personen worden omgetoverd tot een prima vergaderplek!

En wil je voor je vergadering gebruik maken van een beamer, microfoon of andere attributen? In overleg kan dit gebruikt worden. Laat bij je reservering even weten wat er nodig is en wij kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je iets te vieren? Je bent jarig, afgestudeerd of gewoon omdat je zin hebt in een feestje? In het Vliegende Paard zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij hebben meerdere zalen ter beschikking die allen een eigen sfeer hebben. Aan de hand van onderstaande foto's kun je alvast een impressie krijgen van de verschillende ruimtes. Je kunt de zalen helemaal gratis afhuren en wij zorgen voor een barman of -vrouw.

Afhankelijk van je budget kun je je gasten consumptiemunten geven, warme of koude hapjes of bijvoorbeeld een welkomstcocktail. Heb je echter andere wensen? Dan komen we daar vast ook wel uit!

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Studentencafé Het Vliegende Paard

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Studentencafé Het Vliegende Paard

  • café, studentencafé
  • lekkere, gezonde maaltijden
  • verenigingsgebouw
  • vergaderruimtes
  • verzorgen buffetten
  • voor-, hoofdgerechten
  • zaalverhuur
  • zeer gunstige maaltijden
  • Feestjes

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 14.00
maandag16.00 - 1.00
dinsdag16.00 - 2.00
woensdag14.00 - 2.00
donderdag14.00 - 4.00
vrijdag14.00 - 3.00
zaterdag14.00 - 4.00
zondag17.00 - 1.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Studentencafé Het Vliegende Paard
Voorstraat 17
8011MK Zwolle

+31 (0)38 4224377

Deel deze pagina

Studentencaf%C3%A9+Het+Vliegende+Paard img