Nautico Horeca

Gesloten op dinsdag

Toon openingstijden

cafés - Nautico Horeca - kaartoverzicht

Nautico Horeca

Club Nautico is in het Spaans jachtclub, verwijzend naar het uitzicht op de jachthaven voor de deur bij Nautico.

Nautico is een gezellige, dynamische ontmoetingsplaats voor de fijnproever die net iets meer waarde hecht aan lekkere wijnen en spijzen. Nautico is ingericht met stijlvolle meubels, een imposante verlichte, witeiken bar en stoere, rode accessoires. De grote houten statafels zijn plekken om de krant of een tijdschrift te lezen onder het genot van een koffie verkeerd of een mooi glas wijn.

Rond borreltijd kan je knus en intiem borrelen in de heerlijke loungebanken. En heb je trek in iets lekkers? Vraag dan naar onze tapaskaart. Wil je uitgebreider eten vraag dan naar onze menukaart met heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten.

Zowel voor uw zakelijke als particuliere bijeenkomsten is Nautico de perfecte locatie aan het water. Zomers een heerlijk terras in de zon met uitzicht op de jachthaven. De vergaderlocatie is voorzien van alle gemakken; ingebouwd projectiescherm, verduisteringsschermen tegen daglicht, comfortabele tafels en stoelen. Gratis parkeren voor de deur. Voor meerdaagse vergaderingen hebben wij hotelkamers in hetzelfde gebouw. Audiovisueel apparatuur kunt u op maat bij ons bestellen.

Nautico is ook af te huren voor presentaties, verjaardagen, bedrijfsevents, etc. We bieden plaats aan groepen van 10 tot 150 personen.

Services

  • Reserveren verplicht
  • Vergaderingen / bijeenkomsten voor groepen tot 150 personen
  • Overnachten mogelijk

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 19.00
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag19.00 - 0.00
donderdag19.00 - 0.00
vrijdag18.00 - 0.00
zaterdag18.00 - 0.00
zondag17.00 - 0.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Nautico Horeca
Pieterman 8
1131PW Volendam

+31 (0)299 322946

Deel deze pagina

Nautico+Horeca img