Rex Eetcafé

Rex Eetcafé

Eetcafe Rex is gelegen aan de Nobelstraat 207. De naam is een afgeleid van koning in het latijn. Indien je heel goed kijkt vind je het koninklijke ook terug in het interieur. Verder is het een klein café die een beetje bruin aandoet.

Het is er snel gezellig en is verdeeld over drie verdiepingen.In een tijd waar er veel nieuwe café’s en restaurants in Utrecht zijn te vinden zul je je in Rex in een andere tijd wanen.

Rex is conservatief; niet trendy, niet vet, niet cool maar wel gezellig en warm en je bent er altijd welkom. Alles wat hip, modern en in de mode is mag je zelf mee nemen.

Ons publiek bestaat voornamelijk uit studenten. Dit mag geen wonder heten in een stad als Utrecht waar ieder jaar weer duizenden nieuwe studenten ons met hun aanwezigheid komen verblijden. Maar naast onze studerende vrienden komen er ook afgestudeerden, voetballiefhebbers, schouwburgbezoekers, arbeiders, werklozen, werkenden, mannen, vrouwen etc etc.

Wat kan je bij ons nu zoal doen? Niks, drinken, praten, zingen , tafelen, spellletjes, dansen, versieren, versierd worden, roken (beneden), slap ouwehoeren, zinvol ouwehoeren, lachen, huilen, drinken, naar buiten kijken, naar je buurman kijken, naar voetbal kijken, naar de barvrouw/man kijken, drinken, betalen, zitten, staan, lopen, toiletteren, drinken, eten, lezen, met kaarsen spelen, pinnen, schreeuwen en ga zo maar door.

Waarom een avondje in Rex?

· je kan er lekker eten en je houdt nog geld over

· we hebben regelmatig leuke acties

· er staan ook vrouwen achter de bar

· het is klein en overzichtelijk

· wij hebben Dommelsch

· je kan elkaar verstaan

· alles is bespreekbaar

· we hebben geweldig personeel

· wij hebben nog een discobol

· de toilet is gratis

· de portier is met vakantie

· waarom niet

Services

  • De hele week open vanaf 16.30 uur

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Rex Eetcafé
Nobelstraat 207
3512EM Utrecht

+31 (0)30 2302103

Links

Website

Deel deze pagina

Rex+Eetcaf%C3%A9 img