Jeneverie Spul 't Café

Gesloten op dinsdag

Toon openingstijden

cafés - Jeneverie Spul t Café - kaartoverzicht

Jeneverie Spul 't Café

In Jeneverie ’t Spul heeft u de keuze uit meer dan 400 verschillende jenevers, vele likeuren uit binnen- en buitenland, bitters, algemeen gedistilleerde dranken, limonades, koffie en vele soorten thee.

Het proeven van de verschillen in jenever kan men doen tijdens een drieluikje (drie verschillende puntjes jenever) of tijdens een jeneverproeverij welke we veel geven voor groepen zakenmensen, dagjesmensen of toeristen. Regelmatig geven wij grote jeneverproeverijen op locatie overal in Nederland.

Achter dit proeflokaal vindt u Het Borrelmuseum met hierin veel oud reclame materiaal, foto’s, films, en andere zaken die de geschiedenis vertellen over het roemruchte jeneververleden van de stad Schiedam.
Ook is het mogelijk om in onze Slijterij wat u in ’t Spul geproefd heeft per fles aan te schaffen. Slijterij Van klaarwater heeft zich dan ook gespecialiseerd in jenever.

In ’t Spul staat een vleugel en zijn verschillende andere instrumenten aanwezig waarop op gezette tijden muzikanten verschillende stijlen muziek ten gehore brengen.

Voor de mensen die b.v. nog moeten rijden hebben wij veel verschillende soorten thee en koffie, die telkenmale vergezeld gaan met een echt Schiedams Speculaesvarken, een koekje (met een historische achtergrond) die op ons eigen initiatief weer in productie is genomen.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 12.00
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag12.00 - 0.00
donderdag12.00 - 0.00
vrijdag12.00 - 0.00
zaterdag12.00 - 0.00
zondag12.00 - 0.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Prima plek om een wandeling door Schiedam te eindigen met welverdiend glas fris of sterker. <br>
Heerlijk ouderwets interieur met zeer bezienswaardig Borrelmuseum. Rob van Klaarwater is een geboren verteller, zijn vouw Ineke een geboren gastvrouw. <br>
Eigenlijk leuker dan het jenevermuseum.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Jeneverie Spul 't Café
Hoogstraat 92
3111HL Schiedam

+31 (0)10 4270642

Links

Website

Deel deze pagina

Jeneverie+Spul+%27t+Caf%C3%A9 img