De Sjoes

Gesloten op dinsdag

Toon openingstijden

cafés - De Sjoes - kaartoverzicht

De Sjoes

Café de Sjoes bevindt zich op de markt van Roosendaal. Al ruim 17 jaar weten velen het café van Patrick en Ingrid te vinden, waaronder diverse verenigingen, zoals een dart-team, vijf carnavalskapellen en een heus biergilde. Het café is gevestigd in een monumentaal pand, wat te zien is aan de gevel, maar ook van binnen de plafonds, het torentje met zijn glas-in-lood raam en de zaal met het authentiek houten beslag.
De naam ‘Sjoes’ vindt haar oorsprong in het Limburgse. Sjoes is een kleurrijke melange van twee klassieke biersoorten. Het ontleent zijn bijzondere smaak aan een harmonie van pils en oud bruin. Door deze combinatie ontstaat een uniek bier, dat reeds decennia in de Limburgse herbergen geliefd is.
De bierliefhebber komt overigens volledig aan zijn trekken. Een mooi assortiment bieren prijkt er namelijk op de drankenkaart, wat een bezoek aan het café of zijn zonnige terras zeker de moeite waard maakt. Het Roosendaals Biergilde heeft dit “mekka der bieren” reeds gevonden en houdt er nu maandelijks proeverijen met speciaalbier. Het is ook voor gezelschappen mogelijk om in de Sjoes een proeverij mee te maken. Deze worden georganiseerd door het biergilde.
De stichting Blues Promotion Roosendaal organiseert er maandelijkse bluessessies en haalt regelmatig gerenommeerde bluesartiesten uit heel de wereld naar “De Sjoes”.
De zaal biedt gelegenheid voor een gezellig feestje tot ± 70 personen, met zelfs de mogelijkheid om te barbecueën in de aanliggende tuin.
Op een gasbarbecue wordt dan het vlees voor je gebakken, zodat u optimaal kan genieten van de zwoele zomeravond.

Feestzaaltje.

Voor het geven van een feestje bent u bij ‘De Sjoes’ op het juiste adres. Het zaaltje heeft een capaciteit van ± 70 personen, waardoor het met name geschikt is voor verjaardagen.
Wanneer je er binnen stapt, waan je je in de oude praktijk van Dr. Braber.
Het zaaltje is verder verrijkt met een eigen bar en attributen uit de watersport, waardoor het een warme huiskamersfeer uitademt.

Barbecue.

Ook tot barbecueën geeft ‘De Sjoes’ gelegenheid. De tuin biedt namelijk plaats aan 40 personen, waarbij je naar eigen voorkeur een menu kunt samenstellen. Op een gasbarbecue wordt dan het vlees voor je gebakken, zodat je optimaal kunt genieten van de gemoedelijke sfeer op een zwoele zomeravond.

Borrelen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een gezelschap te komen borrelen. Het is dan raadzaam de eventuele bittergarnituur of luxe hapjes vantevoren te bestellen.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Sjoes

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Sjoes

 • bbq
 • besloten feest
 • bieren
 • borrelen
 • de koninck
 • dommelsch pilsener
 • feestzaaltje
 • high beer
 • leffe, corona
 • palm, de bourgogne
 • Live muziek

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 14.00
maandag19.00 - 1.00
dinsdagGesloten
woensdag14.00 - 1.00
donderdag19.00 - 1.00
vrijdag14.00 - 2.00
zaterdag13.00 - 3.00
zondag14.00 - 1.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Sjoes
Markt 16
4701PE Roosendaal

+31 (0)165 564345

Links

Website

Deel deze pagina

De+Sjoes img