Café KerkzichtGesloten op dinsdag

Toon openingstijden

cafés - Café Kerkzicht - kaartoverzicht

Café Kerkzicht

Een gezellig bruin café in het hart van Riel. Gelegen aan de hoofdweg tegenover de Kerk. Een uitgelezen café voor een gezellig avondje uit. Of het nu is om een potje te biljarten, kaarten, darten, een biertje drinken met je vrienden, live voetbal te kijken, entertainment zoals het jaarlijks koemelken, beachevent, kermis, battle of the pub, carnaval, lentefeest ( spring erin) Riel Raast, tafelvoetbaltoernooi, Tonpraoten of een jubileum- bedrijfsborrel, U kunt bij Franco en Ilse terecht.
https://www.facebook.com/pages/Café-Kerkzicht-Café-Lemans/214837145215742

Feestje:
Verjaardag? receptie? babyborrel? examenfeest? of een vatje?
In Café Kerkzicht kunt u uw eigen feestje vieren. Het café blijft echter geopend voor andere gasten. Als u ervoor kiest uw feest bij ons te vieren, spreken we dat natuurlijk goed door. Zaken als welke muziek, (sta) tafels, hapjes/buffetten, andere bijzonderheden komen allemaal aan bod. U kunt kiezen voor een vaste prijs per persoon, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Een borrel:
Borrels zijn manieren om netwerken te onderhouden en helemaal hip.
Er zijn persoonlijke, professionele en sociale netwerken en allemaal zijn ze relevant. Misschien wilt u uw medewerkers bedanken voor hun enthousiasme en inzet voor uw bedrijf of samen met zakenrelaties of branchegenoten vernieuwde inspiratie op doen. U kunt aan de borrel een eigen invulling geven, formeel of juist informeel. Kerkzicht wordt geregeld gebruikt als informele en ontspannen locatie van bedrijfsborrels, afscheidsfeestjes, verjaardagen en jubilea. We hebben een goede, eenvoudige keuken met smakelijke koude en warme borrelhapjes die we feestelijk kunnen serveren.

U Kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. 

Tegenover het café is een ruime parkeerplaats.

Andere gasten:
Als we een gezelschap ontvangen, is het café ook open voor andere bezoekers. Dat bijt elkaar niet. Dan zetten we extra personeel in om de drankjes en hapjes te serveren, sluiten we de biljarttafel, en dempen de andere bezoekers even hun stem als iemand wil speechen.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Café Kerkzicht

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Café Kerkzicht

  • Feestjes
  • Live muziek

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 19.30
maandag15.00 - 2.00
dinsdagGesloten
woensdag19.30 - 2.00
donderdag13.00 - 2.00
vrijdag15.00 - 3.00
zaterdag15.00 - 3.00
zondag14.00 - 1.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Café Kerkzicht
Kerkstraat 16
5133AK Riel

+31 (0)13 5181220

Deel deze pagina

Caf%C3%A9+Kerkzicht img