De Valk

De Valk

De Valk, altijd veelzijdig feesten.
De Valk is onderscheidend, de feestzaal is anders dan de meeste zalen. Het is geen traditionele feestzaal, maar een sfeervolle ruimte die tussen een feestzaal en een discotheek in zit, die uitermate geschikt is voor jong en oud. Mede door het grote terras is de Valk geschikt voor alle soorten feesten en bovendien kunnen wij voor bijna ieder budget een compleet feest aanbieden.
Wij kunnen het aantal zit- en staanplaatsen variëren en afstemmen op uw wensen. Feesten kan op alle dagen van de week waarbij de zondagmiddag zeer geschikt is voor een veertig- of vijftig jarig huwelijksjubileum of een babyborrel.

Service:
Ook wat betreft de culinaire invulling biedt De Valk net even iets meer. Er wordt samengewerkt met een professionele cateraar. die erom bekend staat lekkere hapjes en buffetten te verzorgen die er bovendien perfect uitzien. Een bittergarnituur of een traditioneel buffet kan geregeld worden maar wat te denken van een exclusief hapjesbuffet met o.a. vleesspiesen, amuses, tapenade's en een chocoladefontein als dessert. Bij diverse buffetten worden er gerechten in de zaal vers bereid op de bakplaat of in de wok. Zeer populair is ons snackarrangement waarbij gedurende de gehele avond diverse warme en koude hapjes aan de gasten gepresenteerd worden. Ook op het gebied van entertainment kan De Valk alles voor u regelen. Een DJ, een orkest, crazy piano's of een karikaturist zijn slechts enkele mogelijkheden.

De zaal:
De inrichting van de zaal, met een capaciteit van 50 tot 250 personen, wordt gekenmerkt door een leuke mix van oude en moderne materialen. Zo worden oude steigerplanken gecombineerd met RVS accenten. Her en der zijn pilaren gemetseld van gebikte steentjes, die weer fel contrasteren met de LED verlichting. Bij de bouw is overal aan gedacht: Een professionele licht- en geluidsinstallatie, een ruim podium, projectieschermen voor presentaties en een goede klimaatbeheersing. De ruimte is opvallend hoog, wat een aangenaam effect heeft als er veel gasten in de ruimte verblijven.

Het terras:
Sinds kort beschikt de Valk ook over een groot terras voor maximaal 120 personen, wat voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Denk hierbij aan het dagprogramma van een huwelijksfeest, een barbecue feest, het plaatsen van een springkussen of gewoon lekker buiten feesten bij mooi weer. Het terras kunnen we inrichten naar uw wensen: tafels met stoelen is een mogelijkheid maar ook statafels en loungebanken is geen probleem.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Valk

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Valk

  • arrangementen
  • bruiloften, partijen
  • buffetten
  • email: info@devalkreusel.nl
  • feestzaal
  • groot terras
  • jubileum, babyborrel
  • podium / licht / geluid
  • professioneel geluid
  • projectieschermen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Valk
Kruisstraat 1
5541CH Reusel

+31 (0)497 641398

Deel deze pagina

De+Valk img