Kothman Café Restaurant

Kothman Café Restaurant

Kothman: centraal, mooi en sfeervol. Waar in Twente vind je een locatie zo mooi en sfeervol als bij ons, zeker na de laatste verbouwing!

Kothman heeft alle basisarrangementen voor een goed feest: een ruime, aanpasbare zaal, een sfeervolle inrichting en verlichting, een zeer uitgebreide eigen keuken, vriendelijk en gezellig personeel en natuurlijk een perfecte geluidsinstallatie en dansvloer. Bovendien is er volop parkeerruimte.

Of u een feest wilt voor 20 personen of voor 500, een bruiloft , een familiefeest of een bedrijfsfeest, wij zorgen samen met u dat uw avond onvergetelijk wordt!

In alle onderdelen proberen we iets meer te doen dan gasten gemiddeld verwachten. Niet alleen de grote, dure feesten, maar ook de kleinere feesten worden met grote zorg en creativiteit behandeld.

Onze taak is het ervoor te zorgen dat elk feest uitgroeit tot een bijzonder feest waaraan men nog lang een positieve herinnering overhoudt.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Kothman Café Restaurant

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kothman Café Restaurant
Enschedesestraat 127
7574AB Oldenzaal

+31 (0)541 512923

Links

Website

Deel deze pagina

Kothman+Caf%C3%A9+Restaurant img