De Brouwer Café Restaurant

De Brouwer Café Restaurant

Café-Restaurant De Brouwer is altijd een trefpunt geweest voor reizigers of vertegenwoordigers. Zij kwamen er ‘s-middags eten, maar ook telefoneren, zaken doen, een pilsje pakken en een praatje maken. Nu is het voor iedereen.

Enkele jaren geleden werd de feestzaal van café de Brouwer volledig verbouwd. Het resultaat is een prachtige multifunctionele zaal die gebruikt worden kan worden voor een presentatie tot een bruiloftsfeest. De feestzaal beschikt over een proffecionele geluidsinstalatie, meerdere tv-schermen en een beamer. Bovendien is de hele zaal voorzien van discolichten.Voor de zaal is een apparte ingang en een afgescheide gardarobe aanwezig. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een grote groep te eten in de feestzaal.

De slogan van Café de Brouwer is al jaar en dag: "Trefpunt van alle Sportlui" En deze naam is geheel terecht want sinds velen jaren komen leden van alle sportverenigingen uit Moergestel in de Brouwer over de vloer.

Budget bar is de naam van het feest dat Café de Brouwer eens in de twee weken organiseert in de in het café en de zaal. De Budget bar richt zich vooral op de jeugd 14 tot 25 jaar uit de hele regio. Wel wordt er streng gecontroleerd op alcohol-gebruik. Er wordt een bandjessysteem gehandeert waarbij iedereen boven de 16 jaar bij binnenkomst een bandje krijgt. Onder de 16 jaar worden er dus ook geen alcoholische dranken geschonken.

Al bijna 4 jaar vormen Bart Claassen en Jan van de Pas het duo BAJA Entertainment. BAJA staat dan ook voor de initialen van beide heren BArt en JAn. In café De Brouwer te Moergestel, waar ze ook beiden als ober al geruime tijd werken, organiseren ze 2 à 3 keer per jaar een themafeest waar lokale artiesten hun muzikale talent aan het massaal opgekomen publiek mogen tonen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Brouwer Café Restaurant
Rootven 11
5066AT Moergestel

+31 (0)13 5131360

Deel deze pagina

De+Brouwer+Caf%C3%A9+Restaurant img