De Lepelaar Café

Gesloten (di 14.00 - 17.00)

Toon openingstijden

cafés - De Lepelaar Café - kaartoverzicht

De Lepelaar Café

In het hart van Jisp staat Café-Zalencentrum ‘De Lepelaar’ gesierd met een mooie Zaanse koopmansgevel.

Het rustieke Noord-Hollandse dorpje Jisp ligt in een schitterend natuur- en waterrijk gebied: het Wormer- en Jisperveld. ‘De Lepelaar’ is gelegen aan het water ‘t Zwet.

Café-Zalencentrum ‘De Lepelaar’ is een goed adres, om eens gezellig in de bar of op het terras te zitten. Bijvoorbeeld bij een fietstocht door de polders, of gecombineerd met een vaartocht of een excursie in de omgeving. Ook hebben we regelmatig op zaterdag- of zondagavond bijzondere activiteiten.

Ook voor (bedrijfs)vergaderingen, workshops, presentaties, studiedagen, e.d. is ‘De Lepelaar’ een prima locatie. Reken maar dat in zo’n ideale ambiance met plezier wordt overlegd. Zalen kunnen los van de reguliere openingstijden van het café worden geboekt.

In ‘De Lepelaar’ kunnen diverse festiviteiten plaatsvinden in zalen van circa 30 t/m 400 personen. We verzorgen voor u de volgende festiviteiten: Bruiloft, receptie, verjaardag, bedrijfsfeest, condoleance, optredens, try-outs, koud/warm buffet, brunch buffet, koffietafel, diner, etcetera. Het welslagen van uw party is niet alleen uw, maar ook onze grootste wens.

‘De Lepelaar’ laat haar gasten kiezen. Niet alleen op culinair gebied, maar ook ten aanzien van de zaalruimte en activiteiten. De verschillende zalen lenen zich perfect voor zowel kleine als grote gezelschappen en bieden een ideale ambiance. Wat u ook te vieren heeft, bij ‘De Lepelaar’ is de zaal op maat. ‘De Lepelaar’ biedt verschillende arrangementen met een redelijke prijsstelling.

Voor het verzorgen van buffetten en diners werken wij samen met diverse gerenommeerde bedrijven om een breed scala aan keuzes te kunnen bieden.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 14.00
maandagGesloten
dinsdag14.00 - 17.00
woensdagGesloten
donderdag19.00 - 1.00
vrijdag17.00 - 1.00
zaterdag17.00 - 1.00
zondag17.00 - 20.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Lepelaar Café
Molenpad 2
1546LC Jisp

+31 (0)75 6421385

Deel deze pagina

De+Lepelaar+Caf%C3%A9 img