Sportpark Café

Sportpark Café

Voor een feestje of een (bedrijfs-) borrel is in Café Sportpark van alles mogelijk. We hebben een (kleine) keuken, een terras, een min of meer besloten extra ruimte, een wifi-aansluiting, een biljart, een dartbord, vele spelletjes en natuurlijk een hele gezellige bar. Indien je iets ‘bijzonders’ wilt dan kunnen wij dat binnen onze mogelijkheden regelen. We beschikken over een microfoon je kunt je laptop of Ipod aansluiten op ons muzieksysteem waardoor het spelen van eigen muziek tot de mogelijkheden behoort. Indien je wel eigen muziek wilt draaien maar niet beschikt over een laptop of Ipod dan is dat geen probleem want met ons muzieksysteem kunnen we vrijwel alle mogelijke soorten muziek downloaden.
Het is wel verstandig om van te voren even te informeren voor een feestje in verband met beschikbaarheid

Geinteresseerd geraakt in een feestje of (bedrijfs-) borrel in Café Sportpark? Neem dan contact met ons op. Zie hier een overzcht van onze belangrijkste gegevens. Of bel of e-mail ons direct: 020-6185431‎, info@cafesportpark.nl. Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen om extra informatie te krijgen in Café Sportpark aan de Jan van Galenstraat 132 te Amsterdam.

De ongedwongen sfeer in ons Café maakt succes van je feestje of borrel verzekerd.

Services

  • actuele activiteiten zie website

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sportpark Café
Jan van Galenstraat 130/132
1056CG Amsterdam

+31 (0)20 6185431

Links

Website
-

Deel deze pagina

Sportpark+Caf%C3%A9 img