Grandcafé Brasserie Ovidius

Geopend tot 21.00

cafés - Grandcafé Brasserie Ovidius - kaartoverzicht

Grandcafé Brasserie Ovidius

Ovidius
Ovidius draagt de naam Grand Cafe met verve. Ovidius is stijlvol met prachtig hout, spiegels en een prachtige kristallen kroonluchter. Ideale locatie voor een time out van het shoppen bij de Magna Plaza. Het bord bij binnenkomst zegt: “Veni, Vidi, Verbazi” wat letterlijk betekent: “Ik kwam, Ik zag, Ik was verbaasd”

Geschiedenis
Het vroegere hoofdpostkantoor van Amsterdam, tegenover het Paleis op de Dam, is de plaats waar Ovidius is gevestigd als onderdeel van het Magna Plaza. Op de hoek met de Spuistraat, waar de vroegere postauto’s werden geladen en gelost is nu het sfeervolle Ovidius. Binnen is nog duidelijk de oude constructie van de boogdeuren te zien. Nu kijkt u hierdoor naar buiten om het drukke Amsterdamse stadsleven gade te slaan.

Feesten & Partijen
Wilt u een staande receptie met een warm of koud buffet? Of wilt u een swingend feest met een band of een DJ? Of wilt u een combinatie van deze twee: boven een buffet en beneden dansen? Ook dat is mogelijk dankzij onze geïntegreerde half-open etage. Geluidsoverlast is vanwege onze locatie in winkelcentrum Magna-Plaza geen probleem. U kunt tot in de late uurtjes doorfeesten, indien u dat wilt.

Culinair kunnen wij uw feest tot een succes maken. Ovidius biedt u verschillende culinaire mogelijkheden in prijsklassen voor elk budget. Een grote variatie van heerlijke hapjes serveren wij bij een staande receptie van 70 tot 320 personen. Indien u andere wensen heeft, dan kunnen we deze uiteraard bespreken. Uitgebreide informatie over ons aanbod kunt telefonisch, via de fax of via e-mail bij ons aanvragen.

Ovidius de gezelligste locatie voor uw bedrijfsborrel!
Wilt u met uw bedrijf, collega’s , klanten of relaties een gezellige borrel organiseren, dan verzorgen wij dit tip-top voor u. Ovidius is hiervoor de optimale locatie met een uiterst gezellige bar, gelegen in het hart van Amsterdam, midden in de grachtengordel met ruime parkeergelegenheid vlak in de onmiddelijke omgeving. Naast een ruime keuze aan dranken en heerlijke wijnen kunnen we u voorzien van een ruime sortering aan borrelhapjes. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, belt u dan met Ovidius, stuur een fax of een e-mail.

Lunch organiseren voor vrienden, relaties of gasten?
De mogelijkheden zijn talrijk en in allerlei prijsklassen mogelijk. Wij kunnen u tot een groep van 40 personen afgescheiden van het overige publiek op de boven etage ontvangen

Openingstijden

Open
Sluit om 21.00
maandag10.00 - 21.00
dinsdag10.00 - 21.00
woensdag10.00 - 21.00
donderdag10.00 - 21.00
vrijdag10.00 - 0.00
zaterdag10.00 - 0.00
zondag10.00 - 22.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Grandcafé Brasserie Ovidius
Spuistraat 139
1012SV Amsterdam

+31 (0)20 6208977

Links

Website
-

Deel deze pagina

Grandcaf%C3%A9+Brasserie+Ovidius img