't Aahoes Gemeenschapscentrum

't Aahoes Gemeenschapscentrum

Het dorpshuis ‘t Aahoes is een gemeenschapscentrum met kleine sporthal in de dorpskern Aadorp, gemeente Almelo. Het dorpshuis is in beheer van “stichting gemeenschapscentrum Aadorp”. In het bestuur van deze stichting zijn Aadorpse verenigingen vertegenwoordigd die veelal grootgebruikers zijn van het dorpshuis en/of sporthal voor het uitvoeren van hun activiteiten.

Het centrale gedeelte van het gemeenschapscentrum het Aahoes wordt gevormd door “het dorpshuis”. Hier bevind zich een bar, zaal en cafetaria. Dit gedeelte wordt uitgebaat door dhr. en mw. Quick. Zij treden op als gastheer en gastvrouw voor iedere gast, groep of vereniging die gebruik maken van het dorpshuis.

Het dorpshuis ‘t Aahoes is in beheer van “stichting gemeenschapscentrum Aadorp” De missie van deze stichting is het in stand houden en exploiteren van een centrum in Aadorp, ten behoeve van het verenigingsleven, de vrijetijdsbesteding, de ontmoeting en de dienstverlening.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eencafe.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

't Aahoes Gemeenschapscentrum
Albardastraat 20
7611BD Aadorp

+31 (0)546 862961

Deel deze pagina

%27t+Aahoes+Gemeenschapscentrum img